Εταιρία

Η εταιρεία ΠΑΝΘΕΟΝ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται από το 1986 στο χώρο του Σχεδιασμού και της Παραγωγής Υφασμάτων Επίπλωσης και Κουρτινών για Επαγγελματικούς Χώρους.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της η ΠΑΝΘΕΟΝ Α.Β.Ε.Ε. στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Στο μοντέρνο και λειτουργικό κτίριο συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους, το Σχεδιαστήριο, ο τομέας της Παραγωγής, ο Εκθεσιακός Χώρος, οι Αποθήκες Νημάτων, οι Αποθήκες Υφασμάτων και τα Γραφεία Διοίκησης της επιχείρησης.

Επενδύοντας διαρκώς στην περαιτέρω ανάπτυξη της Τεχνογνωσίας και με τη χρήση Μηχανολογικού Εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η ΠΑΝΘΕΟΝ Α.Β.Ε.Ε. σχεδιάζει και παράγει υφάσματα επιπλώσεων και κουρτινών υψηλών προδιαγραφών, τα οποία διαθέτει σε ένα ευρύ πελατολόγιο.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας βασίστηκε και εξακολουθεί να στηρίζεται στην ικανότητα των στελεχών της να επιτυγχάνουν ανταγωνιστικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμες και οικολογικές πρώτες ύλες, νήματα Ελληνικά και εισαγωγής σε ανεξίτηλα χρώματα.

Το πελατολόγιο της «ΠΑΝΘΕΟΝ Α.Β.Ε.Ε.» αποτελούν κυρίως Μονάδες Παραγωγής Επίπλων, Ξενοδοχειακές Μονάδες, Αρχιτέκτονες Εσωτερικού Χώρου, Πλοιοκτήτες αλλά και κάθε είδους επιχειρήσεις, καθώς και ιδιώτες. Σημαντικό επίσης μέρος της παραγωγής διοχετεύεται στη διεθνή αγορά.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2012 PANTHEON S.A. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.